יום העצמאות, סילבסטר, פורים או כל אירוע חברתי אחר הגיע וההתלבטות בשיאה:
לאיזו מסיבה ללכת? האם לבחור באופציה המיינסטרימית או להעז עם משהו חדש ואלטרנטיבי?
אבל רגע, יש שאלה אחת שחשובה הרבה יותר – האם יש לך משפטי פתיחה טובים שיגרמו לה לשים לב דווקא אליך?
כי גם אם תגיע לאירוע עם מלא נשים פנויות שנראות לטעמך, משפט פתיחה שנון או אפילו משפטי פתיחה רומנטיים הם בדיוק מה שיגרום לה להסתקרן מי אתה ומה אתה. זה הזמן להיערך מראש ולמצוא את המשפטי פתיחה שיעשו את ההבדל.
בקיצור, האם יש לך בשלף משפטי פתיחה שייתנו לך ביטחון לפתוח בשיחה?
בקיצור, האם יש לך בשלף משפטי פתיחה טובים שייתנו לך ביטחון לפתוח בשיחה? או שאתה הולך להשתמש במשפט פתיחה אחר עם כל ה-20-30 הנשים שימצאו חן בעיניך שם?
כדי שלא תיתקע בלי מילים, הנה 5 משפטי פתיחה טבעיים שיכולים לפתוח שיחה בצורה קלילה ואנושית:
"שמת לב שאנחנו בערך היחידים כאן שלא מכירים אחד את השני?"
משפט נינוח עם חיוך קטן, שוברים את הקרח בלי להתאמץ.
"היי, איך עובר הערב שלך?"
פשוט, נינוח ולא מתאמץ. נותן לה הזדמנות לשתף ואתה ממשיך משם בקלות.
"נראה כאילו את לגמרי בעניינים כאן. יש משהו שכדאי לדעת על המקום?"
מתאים לאירוע חברתי. גורם לה להרגיש בעלת ערך ומעורר שיחה באופן טבעי.
"שמת לב שאנחנו בערך היחידים כאן שלא מכירים אחד את השני?"
משפט נינוח עם חיוך קטן, שוברים את הקרח בלי להתאמץ.
לפני שנמשיך אני רוצה להזמין אותך לבדוק את הספר שלי "פלירטוטיישן" שיכול להיות המדריך שלך לכל הסיטואציות האלו >
אז בכל הנוגע למשפטי פתיחה – כמה הבהרות חשובות שיכולות לעזור לך להצליח
1. "למה לפתוח בשיחה עם 20-30 נשים?"
כי חלק מהעניין הוא דחייה. בוא נהיה ריאליים – הסיכוי שתתחיל שיחה עם הבחורה הראשונה שתראה ותצליח ליצור חיבור מידי הוא לא גבוה.
"אז למה כזו כמות?" אתה צודק, לא כולם צריכים לפתוח עם 20-30 נשים. לפעמים משפטי פתיחה טובים מספיקים כדי להצליח עם 3-5 שיחות בלבד. השאלה היא פשוטה: עם כמה נשים עליך לפתוח אינטראקציה כדי שיקרה משהו משמעותי? תענה על השאלה הזו, ותדע כמה משפטי פתיחה מקוריים אתה צריך באמת.
יש מאסטרים בחיזור שמספיק להם לגשת למעט מאוד נשים כי הביטחון העצמי והמיומנות שלהם גבוהה. אחרים, במיוחד בשלבים הראשונים, צריכים לתרגל ולפתוח הרבה יותר שיחות – וזה לגמרי בסדר."
2. "למה לגשת עם משפט פתיחה אחר בכל פעם זה לא רעיון טוב?"
אם אתה עדיין לא מאסטר במיומנויות תקשורת, לגוון במשפטי פתיחה זו מותרות. פתיחה אחרת בכל פעם זה משחק של מתקדמים – מיומנות שמגיעה עם תרגול וניסיון.
אם תנסה לגוון כבר עכשיו, יש סיכוי שתראה פחות תוצאות עקביות. במקום זה, תתמקד בלבחור משפטי פתיחה טובים שתוכל לומר בביטחון, ועם הזמן תוכל לגוון ולהוסיף משפטי פתיחה שנונים ויצירתיים לרפרטואר שלך.
"אז איך אני הולך לפנות לכל כך הרבה נשים, תומר?"
נורא פשוט. אני אגלה לך משפט פתיחה בסגנון זן שלמדתי מאחד המאסטרים הטבעיים שפגשתי במסע שלי לחקר דינמיקת החיזור והתקשורת בין המינים. קראו לו עידו, והוא ידע איך לרגש נשים ולפתוח שיחות בצורה כל כך טבעית שזה היה כמעט אמנות.
זה הולך ככה: "הֶיי, מי את?!?!"
אני יודע, זה אולי נשמע פשוט מדי. לא בדיוק משפט פתיחה רומנטי או משהו שגרם לי ליפול מהכיסא בפעם הראשונה ששמעתי אותו. אבל תקשיב רגע, כי כשעידו הסביר לי למה זה עובד, הבנתי שמדובר במשפט פתיחה טוב עם תוצאות די עקביות, וזה כל מה שאתה צריך להתחיל איתו.
בוא נפרק את זה יחד כדי להבין למה זה עובד.
דרך אגב, תכין לך כוס קפה, כי יש לנו עוד כמה דקות יחד 😊.
למה משפט פתיחה זה פשוט עובד?
- זה הֶיי, as in HEY, ולא הָיי, as in HI.
הָיי – קצת נדוש. רוב הגברים משתמשים בו, מנסים לרצות ולעשות רושם. היא שומעת משהו בנאלי כמו: "הָיי, באתי לנסות להתחיל איתך כמו כולם."הֶיי – מקורי יותר. משפט פתיחה שנון עם טון קליל וייחודי. אתה. עוצמתי. מאוד קז'ואל ומלא סטייל.
היא שומעת: "הֶיי, אני כאן. שימי לב אליי. זה הולך להיות מעניין, כדאי לך להקשיב."
מרגיש את ההבדל? כן, זה הכל בסמנטיקה ובפרטים הקטנים. אבל זה רק חלק מהסיפור.
- "מי את?!?!" – יתרון ביחסי הכוחות באינטראקציה.
כשאתה זורק את המשפט הזה בביטחון, אתה מתחיל מנקודת כוח ומעמד גבוה יותר. זה לא עניין של שליטה, אלא של הקרנת ביטחון עצמי וסטטוס חברתי.א. ביטחון עצמי וחדות:
לשאול "מי את?!?!" דורש נוכחות ומלא ביצים. כשאתה אומר את זה כמו שצריך, אתה משדר שאתה גבר עם ביטחון עצמי, שלא מפחד להיות ישיר ומדויק.ב. מסר לא מילולי של "אני שייך":
אתה מעביר לה מסר ברור – "אני מכיר את כולם, אני בעניינים, ואני כאן כדי להכיר גם אותך." יש בזה משהו טבעי, שגורם לה לעצור ולתהות – "רגע, מי זה הבחור הזה?"
- התגובה הראשונית שלה? משיכה ועניין.
ברגע שאתה אומר את זה בביטחון ובקלילות, משהו בה נדרך. היא מגיבה כי אתה "חצוף". כי אתה "מרשה לעצמך". ובכלל, מי מדבר ככה לאישה?!
התגובה שלה אולי תהיה משהו כמו: "מה?! באמת אמרת את זה?" – אבל מתחת לפני השטח, היא מוקסמת.שמת לב מה עשית? הצלחת לגרום לה לשים לב אליך. שים לב לכמה אנרגיה פתאום יש באינטראקציה הזו – היא מגיבה, היא מדברת, היא מתעניינת. אתה הצלחת לאתגר אותה, וזה בדיוק מה שגורם למשפטי פתיחה מקוריים לעבוד.
אגב, תחשוב רגע על משפטי פתיחה אחרים שהשתמשת בהם בעבר. האם הם יצרו את אותו אפקט? או שגרמו לה לסובב את הראש ולהמשיך הלאה?
נראה לי שאתה מתחיל להבין את הנקודה.
אתה בטח תוהה עכשיו: "אבל תומר, איך להמשיך את השיחה? מה להגיד הלאה, אחרי שהיא ענתה לי כמו שציפיתי, או קצת אחרת?"
שאלה מעולה. יש אינספור תגובות אפשריות ואופציות להמשיך שיחה, אבל יש דבר אחד שאני מבקש ממך – להתמיד עם 10 ניסיונות של משפטי פתיחה שונים, לא משנה מה.
כן, מה שאתה שומע. גם אם תקבל 5 תגובות מביכות, 5 סירובים ברצף, או אפילו 8 "איקס" מוחלט. המספר הקסום הוא 10 – רק אחרי שניסית 10 משפטי פתיחה שונים אתה יכול להחליט מה עובד לך הכי טוב, ומה לא.
תזכור: משפטי פתיחה טובים לא נמדדים על ניסיון אחד או שניים. הם נבנים עם תרגול, התמדה וסבלנות.
ומסיבות? הן המקום המושלם לזה. במיוחד אם אתה מקפץ בין מסיבה למסיבה באותו ערב. כך תוכל לתרגל משפטי פתיחה מקוריים, לראות מה גורם לה להקשיב ומה מצליח לפתוח את השיחה עם חיוך.